Previous
Next

Kwaliteit, continuïteit en proactiviteit zijn onze waarden.

Algemene schoonmaak

De 4 fundamentele pijlers bij MSK Belgium zijn:
Kwaliteit, communicatie, monitoring, proactiviteit
zijn altijd de belangrijkste elementen van ons succes binnen ons bedrijf geweest.
Als professional in de sector willen we met ons team vooruitgaan met respect voor onze waarden.
Al onze medewerkers worden daarom rond deze pijlers gerekruteerd en opgeleid.

Kantoorschoonmaak

Op plaatsen waar tijdens kantooruren kan worden schoongemaakt, stimuleren wij onze schoonmaakmedewerkers om regelmatig te vragen of de schoonmaak voldoet aan de wensen van de medewerker. “Hierdoor ontstaat een wisselwerking tussen de schoonmaker en de medewerker, wat zowel positief is voor de kwaliteitsbeleving van de medewerker als voor het werkplezier van de schoonmaakploeg. “

Op plaatsen waar wij buiten kantooruren schoonmaken, wordt regelmatig overleg gepleegd tussen de kwaliteitsmanager van MSK en de gebouwbeheerder van de opdrachtgever.

Housekeeping

We hebben uitgebreide expertise in de hotelsector, wat ons in staat heeft gesteld een echte reinigingsprocesmethodologie te ontwikkelen die specifiek is voor dit gebied.

Van huishouding tot kamercontrole, het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes tot het beheer van de linnenvoorraad, wij bieden een scala aan kant-en-klare diensten.

Vestigingsschoonmaak

Onze experts worden ingeschakeld voor dagelijkse reinigings- en desinfectiecampagnes voor scholen, kinderdagverblijven, kleuterscholen… Ze vertrouwden ons voor een beter milieu.

Onze teams zorgen ervoor dat de uurroosters worden aangepast aan de etablissementen.

Einde van het terrein schoonmaken

Onze experts op het gebied van schoonmaak nemen alle taken uit handen na een bouwplaats, verbouwing, verhuizing of zelfs na uw evenementen.

Wij adviseren de beste oplossingen voor een efficiënte en snelle reiniging.

WASSEN VAN RAMEN

Wij wassen uw ramen (inclusief kozijnen), zonnepanelen en glasoppervlakken snel, efficiënt en concurrerend, ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Voor de realisatie van nieuwbouwprojecten kunnen wij ook cementresten en kalkspetters verwijderen.

Terwijl onze glazenwassers bezig zijn, controleren zij uw dakgoten. Regelmatig constateren wij dat de dakgoten niet schoon zijn, waardoor uw hemelwaterafvoer verstopt raakt.

INDUSTRILE REINIGING

Alvorens een bod uit te brengen, willen wij altijd eerst ter plaatse komen. Tijdens deze ronde met de gebouwbeheerder proberen we de noden en verwachtingen zo goed mogelijk in te schatten en verzamelen we zoveel mogelijk informatie over het gebruik van het gebouw. Hierdoor kunnen we het aantal uren zo goed mogelijk inschatten.
Met het oog op een duurzame en transparante samenwerking ontwikkelen we vervolgens voor elke potentiële klant een passend werkprogramma, rekening houdend met alle specifieke wensen.

Onderhoud groene ruimte

Wij hebben enthousiaste medewerkers met groene vingers. Onze artiesten verzorgen alle kleine en grote activiteiten; het hele terrein, inclusief terrassen, looppaden en groen rondom uw gebouw (kantoren) wordt op het juiste moment onderhouden.

Hierdoor is uw bedrijfssite altijd op zijn best.